top of page
  • Foto van schrijvercarl

Unizo promoot veilig én gezellig shoppen Sint-Truiden
De winkels mogen weer open, onder veilige voorwaarden! We zijn in een nieuwe fase van de opheffing van de lockdown-maatregelen beland. Als zwaarst getroffen stad van het land is het niet zo evident om het consumentenvertrouwen terug te winnen en de klanten naar onze handelaars te krijgen.


Maar wij Truinaars, zijn een ras apoat... Als ondernemers staan we dan ook allemaal klaar om onze klanten op een veilige manier terug te laten genieten van onze gezellige, onze cosy maar ook veilige en gezonde Trudostad.


Stadsbestuur én handelaars bundelen de krachten voor een 'safe & shop'-beleving

Om het veilige en gezellige winkelen te promoten hebben we vanuit UNIZO Sint-Truiden het initiatief genomen een reportage te maken met enkele tips & tricks. Dank aan de collega's van Shop & The City om dit mee te ondersteunen.

"Alle handelaars hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om van de hoofdstad van Haspengouw weer een veilige én gezellige shopstad te maken. Dat verdient een pluim. Stadsbestuur én handelaars bundelen de krachten voor een 'safe & shop'-beleving" besluit ook Unizo- & Tudor/Shop & The City bestuurslid Carl Nijssens16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page